fbpx

Tuotesetti S: Kolmikerroksinen kangasmaski, hoitava Erisan käsidesi sekä täyttöpullo

23,00 

Tuotesetti S sisältää kolmikerroksisen kasvomaskin, matkakokoisen Erisan Pro käsidesipakkauksen (100 ml) sekä käsidesin täyttöpakkauksen (500 ml).

Osasto:

Kuvaus

Tuotesetti S sisältää kolmikerroksisen kasvomaskin, matkakokoisen ja hoitavan Erisan Etasept käsidesipakkauksen (10 ml) sekä Erisan Etaseptkäsidesin täyttöpakkauksen (500 ml).

Kolmikerroksinen kasvomaski, ehkäisemään käyttäjäänsä ympäristön haitallisilta vaikutuksilta.
Uloimmassa kerroksessa on nesteitä hylkivä käsittely estämään pisaroiden läpäisyä.
Keskimmäisessä kerroksessa on antibakteerinen SILVERPLUS-hopeointi käsittely joka pidentää maskin käyttöikää.
Sisin kerros on neutraali käsittelyltään, näin vähentäen mahdollisia allergisia reaktioita ja ihon ärsytystä.

  • 100 % puuvillaa
  • antibakteerinen käsittely
  • pestävä (45-90 astetta), maksimi pesukertojen määrä n. 20. Suositellaan pestäväksi pesupussissa, estetään nauhasolmut!
  • valmistuksen jälkeen yksittäispakattu autoklaavi-kuumakäsittelyn yhteydessä

Huomioitavaa!

Tuote ei anna varmaa suojaa esim. Koronavirus tartunnalta, maski saattaa suojata muita ihmisiä maskin käyttäjän hengitysteistä leviäviltä pisaroilta. Oireettoman taudinkantajan maskin käytöstä voi olla hyötyä esimerkiksi liikennevälineissä, kaupoissa jne. mutta siitä ei ole olemassa tieteellistä näyttöä.

Kasvomaskia ei saa laittaa sellaisen ihmisen kasvoille, jolla on hengitysvaikeuksia. Se tulee poistaa heti henkilön kasvoilta, jos sen kanssa on vaikea hengittää. Kangasmaskit voivat aiheuttaa terveyshaittoja, etenkin jos henkilöllä on sydän- tai verenkiertotauteja, astmaoireita, keuhkoahtaumatauti tai korkea ikä.

Pue puhdas maski puhtain käsin sekä vältä koskettelemasta maskia käytön aikana. Maskin koskettelu lisää epäpuhtauksien määrää hengitysteiden edessä, jolloin tuotteesta voi olla käyttäjälle haittaa.

Käytön aikana maskia ei voi riisua pois tai kaulalle ja esimerkiksi juoda tai syödä.

Maski tulee riisua koskettaen vain sen kiinnitysnauhoihin ja laitettava suoraan pesukoneeseen tai muovipussiin. Pese kädet ja maski joka käytön jälkeen.

Hoitava Erisan Etasept Desinfektioaine käsille 100 ml matkakoko ja 500 ml täyttöpullo on hyvää käsihygieniaa vaativaan toimintaan tuotekehitetty etanolipohjainen, kevyesti geelimäinen desinfektiohuuhde. Hellävarainen käsille, tuotteen pH 8.0

Tuoteominaisuudet
Desinfioiva käsihuuhde tuhoaa bakteereita, homeita, hiivoja ja viruksia. Desinfioivana aineena on etanoli (73,5 p-%, 80 t-%), joka desinfioi tehokkaasti ja haihtuu nopeasti. Mikrobisidinen teho on todennettu EN 1500 hygieenisen käsidesinfektiotehon testillä. Myös teho norovirukseen on todennettu. Sisältää runsaasti ihoa hoitavia ja kosteuttavia aineita.

Käyttö- ja annostusohje
Annostele riittävä määrä käsihuuhdetta kuivalle, puhtaalta tuntuvalle iholle. Hiero 3 – 5 ml huuhdetta huolellisesti käsiin, huomioiden erityisesti sormenpäät ja -välit. Jatka hieromista, kunnes alkoholi on haihtunut, n. 30 s. ajan.

Koostumus
Alcohol denat, Aqua, Glyseroli, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Tetrahydroxypropyl, Ethylenediamine, Acrylates/C10-30 alkyl. acrylate crosspolymer

Valikko