fbpx

Tuotesetti XL: Kertakäyttöiset suu-nenäsuojat 50 kpl, suojavisiiri, hoitava Erisan käsidesi ja täyttöpullo

55,00 

Tuotesetti sisältää 50 kpl Elers kertakäyttöisiä suu-nenäsuojia, suojavisiirin, matkakokoisen, hoitavan Erisan Pro käsidesipakkauksen (100 ml) sekä käsidesin täyttöpakkauksen (500 ml).

CE-merkitty ja turvallinen suojavisiiri suojaa käyttäjää pisaroilta, joita aiheutuu mm. aivastaessa sekä suojaa myös muita, jos visiirin käyttäjä itse aivastaa tai yskii.

Elers Medical kirurginen suu-nenäsuojus on kertakäyttöinen CE-hyväksytty kirurginen suu-nenäsuojus (type II). Varustettu korvalenkeillä, väri sininen. Bakteerien suodatustehokkuus BFE ≥ 98 %. Säilytys kuivassa ja poissa auringonvalosta.

Erisan Etasept Desinfektioaine käsille 100 ml matkakoko ja 500 ml täyttöpullo on hyvää käsihygieniaa vaativaan toimintaan tuotekehitetty etanolipohjainen, kevyesti geelimäinen desinfektiohuuhde. Hellävarainen käsille, tuotteen pH 8.0

Osasto:

Kuvaus

Elers Medical kirurginen suu-nenäsuojus on kertakäyttöinen CE-hyväksytty kirurginen suu-nenäsuojus (type II). Varustettu korvalenkeillä, väri sininen. Bakteerien suodatustehokkuus BFE ≥ 98 %. Säilytys kuivassa ja poissa auringonvalosta.

Käyttöohje:
Pese kädet. Sovita suu-nenäsuojus kasvoille huolellisesti ja tiiviisti. Muotoile nenäpinne painaen kahdella sormella molemmilta puolilta nenää. Älä koskettele suu-nenäsuojusta käytön aikana. Riisu pitämällä kiinni korvalenkeistä. Hävitä suojus välittömästi käytön jälkeen. Älä käytä kosteata tai jo käytettyä suu-nenäsuojusta uudelleen.

Valmistuttaja Elers Medical Finland

CE-merkitty ja turvallinen suojavisiiri
Visiiri suojaa käyttäjää pisaroilta, joita aiheutuu mm. aivastaessa sekä suojaa myös muita, jos visiirin käyttäjä itse aivastaa tai yskii. Rientech visiirissä on myös 3 cm vahva otsapehmuste.
Visiiri on varustettu suojakalvolla, joka tulee poistaa ennen käyttöä. Kertakäyttöinen potilastyössä.

Hoitava Erisan Etasept Desinfektioaine käsille 100 ml matkakoko ja 500 ml täyttöpullo on hyvää käsihygieniaa vaativaan toimintaan tuotekehitetty etanolipohjainen, kevyesti geelimäinen desinfektiohuuhde. Hellävarainen käsille, tuotteen pH 8.0

Tuoteominaisuudet
Desinfioiva käsihuuhde tuhoaa bakteereita, homeita, hiivoja ja viruksia. Desinfioivana aineena on etanoli (73,5 p-%, 80 t-%), joka desinfioi tehokkaasti ja haihtuu nopeasti. Mikrobisidinen teho on todennettu EN 1500 hygieenisen käsidesinfektiotehon testillä. Myös teho norovirukseen on todennettu. Sisältää runsaasti ihoa hoitavia ja kosteuttavia aineita.

Käyttö- ja annostusohje
Annostele riittävä määrä käsihuuhdetta kuivalle, puhtaalta tuntuvalle iholle. Hiero 3 – 5 ml huuhdetta huolellisesti käsiin, huomioiden erityisesti sormenpäät ja -välit. Jatka hieromista, kunnes alkoholi on haihtunut, n. 30 s. ajan.

Koostumus
Alcohol denat, Aqua, Glyseroli, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Tetrahydroxypropyl, Ethylenediamine, Acrylates/C10-30 alkyl. acrylate crosspolymer

Valikko