fbpx

Tuotesetti M: Suojavisiiri, hoitava Erisan käsidesi sekä täyttöpullo

27,00 

Tuotesetti sisältää CE-merkityn suojavisiirin, matkakokoisen Erisan Pro käsidesipakkauksen (100 ml) sekä käsidesin täyttöpakkauksen (500 ml).

Osasto:

Kuvaus

CE-merkitty ja turvallinen suojavisiiri
Visiiri suojaa käyttäjää pisaroilta, joita aiheutuu mm. aivastaessa sekä suojaa myös muita, jos visiirin käyttäjä itse aivastaa tai yskii. Rientech visiirissä on myös 3 cm vahva otsapehmuste.
Visiiri on varustettu suojakalvolla, joka tulee poistaa ennen käyttöä. Kertakäyttöinen potilastyössä.

Hoitava Erisan Etasept Desinfektioaine käsille 100 ml matkakoko ja 500 ml täyttöpullo on hyvää käsihygieniaa vaativaan toimintaan tuotekehitetty etanolipohjainen, kevyesti geelimäinen desinfektiohuuhde. Hellävarainen käsille, tuotteen pH 8.0

Tuoteominaisuudet
Desinfioiva käsihuuhde tuhoaa bakteereita, homeita, hiivoja ja viruksia. Desinfioivana aineena on etanoli (73,5 p-%, 80 t-%), joka desinfioi tehokkaasti ja haihtuu nopeasti. Mikrobisidinen teho on todennettu EN 1500 hygieenisen käsidesinfektiotehon testillä. Myös teho norovirukseen on todennettu. Sisältää runsaasti ihoa hoitavia ja kosteuttavia aineita.

Käyttö- ja annostusohje
Annostele riittävä määrä käsihuuhdetta kuivalle, puhtaalta tuntuvalle iholle. Hiero 3 – 5 ml huuhdetta huolellisesti käsiin, huomioiden erityisesti sormenpäät ja -välit. Jatka hieromista, kunnes alkoholi on haihtunut, n. 30 s. ajan.

Koostumus
Alcohol denat, Aqua, Glyseroli, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Tetrahydroxypropyl, Ethylenediamine, Acrylates/C10-30 alkyl. acrylate crosspolymer

Valikko